Veelgestelde vragen

Benieuwd of je echt je moeder moet meenemen naar Pukkelpop als je wint? Lees snel de veelgestelde vragen hieronder. Toch geen antwoord op je vraag gevonden? Neem dan contact met ons op.

Wie mag deelnemen aan de wedstrijd?

Iedereen die ouder is dan 18. Of je nu nét 18 bent en nog onder de veilige vleugels van mama woont, 24 en net in je eerste eigen stek verblijft of 45 en je thuis nog met je moeder deelt.

Wat moet er precies in mijn filmpje staan?

Zeg, wij zijn je moeder niet hé. We gaan je niet vertellen wat je exact moet doen, maar het mag een leuke video zijn waarin je jouw hotel Mama bedankt. Wij geven al 15 duo combitickets voor Pukkelpop weg, dan mag je er best zelf wat moeite voor doen. Toch nog inspiratie nodig? Bekijk hier wat voorbeeldfilmpjes!

Hoe lang moet mijn filmpje zijn?

Wees lief voor onze festivaljury (die elk filmpje afzonderlijk moet beoordelen) en hou het kort. Filmpjes van boven de 1 minuut worden sowieso afgekeurd.

Mag ik ook een filmpje met mijn papa maken?

Heeft je mama cameravrees, heb je 2 papa’s of vind je je papa (stiekem) leuker? Dan mag je gerust een filmpje met je papa insturen. Of met je oma of opa. Of doe het gewoon alleen, maar vertel iets over hen.

Wanneer wordt een filmpje afgekeurd?

Als je je manieren houdt zoals je mama het je geleerd heeft, wordt je filmpje normaal gezien goedgekeurd.
Naakt, geweld, politieke uitingen en onsympathieke statements worden niet geapprecieerd door onze festivaljury. Noch door je mama trouwens. Je video mag bovendien ook niet langer zijn dan 1 minuut en niet groter dan 250 MB, de video moet verticaal opgenomen zijn en een .mp4 of .mov-formaat zijn.

Wordt mijn filmpje ook voor andere doeleinden gebruikt?

Heb je de smaak van het vloggen helemaal te pakken? Vink dan bij het uploaden van je video aan dat we je video ook voor marketingdoeleinden mogen gebruiken. Wie weet word jij dan straks wel de nieuwe koning(in) van de Belgische influencerwereld! Geen BV-ambities? No worries, dan verschijnt je filmpje enkel op onze website.

Wanneer worden de winnaars bekendgemaakt?

Op 23 april om 23u59 wordt de wedstrijd afgesloten. De 30 meest creatieve video's, winnen een duo combiticket voor Pukkelpop. Onze ‘mama’s’ mailen je als je gewonnen hebt, houd je mailbox goed in de gaten! Vervolgens ontvangen de winnaars hun Pukkelpop-ticket per mail.

Als ik win, moet ik dan mijn mama meenemen?

Geen zorgen, we gaan je heus niet verplichten om de moshpit in te duiken met je moeder. Tenzij je wel zin hebt in een festivalbuddy die je pintjes uit je handen slaat en de ultieme anti-wingwoman is, natuurlijk. Als je een van de 30 duo combitickets voor Pukkelpop wint, kies je hélemaal zelf wie je happy plus one wordt. Enige vereiste is dat die minstens 18 jaar is!